Clubavonden

Ons Programma

Werkgroep Fossielen regio Wageningen

 • Vrijdag 1-9-2017: Verkiezing Fossiel van het Jaar; lezing Fossiele Gravers en Boorders (Cathrien van Ree); Presentatie Trilobase-gebruik (Jo van Soest)
   

 • Vrijdag 6-10-2017: Lezing Hans Steur: De oorprong van de mens.
   

 • Vrijdag 3-11-2017: Lezing Bram Langeveld: Vondsten van de Maasvlakte en Noordzee bodem.
   

 • Vrijdag 8-12-2017: Lezing Stijn Goolaerts : Analyses op vondsten Steinbruch Gräfenberg
   

 • Alvast noteren: De bijeenkomsten van voorjaar 2018 zijn zaterdag 13 jan (jaarvergadering) en de vrijdagavonden 2 Feb, 2 Mrt en 6 apr.

Bijeenkomsten zijn meestal op de eerste vrijdag van de maanden september tot en met juni en vinden plaats in 'Ons Huis', Harnjesweg 84 te Wageningen. De avonden duren van 19.30 uur tot uiterlijk 22.00 uur.

Excursies

 

De NGV afdeling Werkgroep Fossielen regio Wageningen (hierna WFW genoemd) organiseert voor haar leden excursies. Dat kunnen eendaagse of meerdaagse excursies zijn in binnen en buitenland. De deelnemer is zich er van bewust dat WFW alleen zorgt voor de lokale termijnafstemmingen. De deelname aan excursies gebeurt volledig op basis van eigen verantwoordelijkheid en risico. De vereniging WFW kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden tot vergoeding van schade verband houdend met deelname aan excursies. De deelnemer verklaart bij inschrijving aan excursies kennis genomen te hebben van het Algemene Excursie Reglement van de vereniging WFW en voorwaarden voor deelname aan de excursie.

Ons adres:

E-mail: info@werkgroepfossielenwageningen.nl

 • 9 en10 september 2017:
  2-daagse excursie naar Hannover. Inschrijving (alleen voor leden) tot 31 juli 2017 via de Leden Toegang.

 • Nieuwe excursies worden via de mail en deze website aangekondigd. Houdt u deze pagina in de gaten!

Home
Ons Programma
Excursies
Fossielen in Beeld
Leden Toegang
Links
Div. Activiteiten
Fossielen Beurs
Lid worden