PaleoTime NL
Internationale Fossielenbeurs

Ons adres:

E-mail: info@werkgroepfossielenwageningen.nl

Werkgroep Fossielen regio Wageningen

Adres: Ceintuurbaan 2, 3847 LG, Harderwijk

Determinatietafel
De hele dag zal een verzameling van experts voor u klaar staan om vondsten te determineren, aan de determinatietafel van de Paleobiologische Kring.

Wat is er te doen:

Kinderactiviteiten
Speciaal voor de jonge zoekers en verzamelaars zijn er tijdens de beurs kinderactiviteiten, zoals een grabbelton, kleurplaten, fossielen polijsten en microscopisch fossielen verzamelen. Er zijn activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. De kinderactiviteiten op PaleoTime-NL worden georganiseerd in samenwerking met de werkgroep jeugdactiviteiten van de Nederlandse Geologische Vereniging.

Openingstijden
10.30 - 16.30

Gratis Toegang!

Een vrijwillige bijdrage is zeer welkom!!!

Zo zorgt ook U voor een kostendekkende Beurs.

Op zaterdag 14 maart 2020 zal PaleoTime-NL, de jaarlijkse internationale fossielenbeurs van Paleontica-Fossiel.net, de Paleobiologische Kring en de Werkgroep Fossielen Wageningen opnieuw z'n deuren openen op het Bouw & Infra Park in Harderwijk!
Het is het grootste paleontologische evenement van Nederland! en het mooiste is: toegang gratis! De kosten van de beurs worden volledig door donaties gedragen. Verdere informatie is te vinden op de website van PaleoTime-NL. Standhouder worden, volg de link naar het inschrijformulier.

Home
Ons Programma
Excursies
Fossielen in Beeld
Leden Toegang
Links
Div. Activiteiten
Fossielen Beurs
Lid worden

Preparatiedemonstraties
Onze preparateurs van het Trilolab project zullen wederom een preparatiedemonstratie geven, waarbij tijdens de beurs een trilobiet geprepareerd wordt, die aan het eind van de dag zal worden verloot onder de bezoekers die een vrijwillige bijdrage geleverd hebben.

AFGELAST in verband met Coronavirus

Lezingenprogramma
De Paleobiologische Kring Nederland&Vlaanderen zal wederom in de middag, tijdens de beurs, een reeks laagdrempelige lezingen over fossielen verzorgen:

Binnenkort meer info hierover.

PaleoTime-NL Outreach Poster Award wedstrijd
De Paleobiologische Kring Nederland&Vlaanderen organiseert de PaleoTime-NL Outreach Poster Award 2020 in samenwerking met het Oertijdmuseum in Boxtel. Informatie over deze posterwedstrijd.