Clubavonden

Ons Programma

Werkgroep Fossielen regio Wageningen

 • Vrijdag 4-9-2020: Lezing: "Fossielenjacht in Zuidoost Engeland" door Hans van den Bosch
   

 • Vrijdag 2-10-2020: Lezing van Hans Steur "De evolutie van vissen"
   

 • Vrijdag 6-11-2020: Lezing Oliver Kesselhut en Luc Goffings: "Mosdiertjes (Bryozoa) uit het Boven-Krijt van Zuid-Limburg"
   

 • Vrijdag 11-12-2020: Lezing van Prof. Salomon Kroonenberg: "Waarom de hel naar zwavel stinkt"
   

 • Let op: De bijeenkomsten zijn i.v.m. corona alleen toegankelijk voor leden met vooraf inschrijving. Tevens zijn wij genoodzaakt geweest onze vaste locatie te wijzigen. Ons tijdelijke adres is:
  Zalen– en gemeentecentrum de Brink (grote ronde zaal)
  Brinkstraat 39, 6721 WR Bennekom

Bijeenkomsten zijn meestal op de eerste vrijdag van de maanden september tot en met april en vinden plaats in 'Ons Huis', Harnjesweg 84 te Wageningen. De avonden duren van 19.30 uur tot uiterlijk 22.00 uur.

Excursies

 

De NGV afdeling Werkgroep Fossielen regio Wageningen (hierna WFW genoemd) organiseert voor haar leden excursies. Dat kunnen eendaagse of meerdaagse excursies zijn in binnen en buitenland. De deelnemer is zich er van bewust dat WFW alleen zorgt voor de lokale termijnafstemmingen. De deelname aan excursies gebeurt volledig op basis van eigen verantwoordelijkheid en risico. De vereniging WFW kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden tot vergoeding van schade verband houdend met deelname aan excursies. De deelnemer verklaart bij inschrijving aan excursies kennis genomen te hebben van het Algemene Excursie Reglement van de vereniging WFW en voorwaarden voor deelname aan de excursie.

Ons adres:

E-mail: info@werkgroepfossielenwageningen.nl

 • Nieuwe excursies worden via de mail en deze website aangekondigd. Houdt u deze pagina in de gaten!

Home
Ons Programma
Excursies
Fossielen in Beeld
Leden Toegang
Links
Div. Activiteiten
Fossielen Beurs
Lid worden